Széchenyi 2020

támogatási alapismeretek

Szőcs Árpád vezetésével

EU Támogatási szakértő

 

- Szeretné-e a támogatások igénybevételét saját vállalkozásán, szervezetén belül megoldani?

 

- Szeretné-e ha vállalkozása, intézménye aktív résztvevője, nyertese lehetne a következő évek támogatási lehetőségeinek?

 

- Tisztában van azzal, hogy a kormányzat célja, hogy a rendelkezésre álló forrásokat a pályázók a következő két évben felhasználják?

2014-2020

 

Az Európai Unió a 2014-től 2020-ig tartó fejlesztési ciklusban több ezer milliárd forinttal támogatja a magyar pályázókat.
Ön se maradjon le erről a lehetőségről!

 

Tapasztalat

 

Több évnyi tapasztalattal felvértezve állítottuk össze új képzési programunkat, mellyel felkészülhet a Széchenyi 2020 keretein belül megjelenő pályázatokra.Ügyfeleink közt tudhatunk kis- és középvállalkozásokat, startup cégeket, pénzintézeteket, melyek számára folyamatosan tartunk tanácsadással egybekötött felkészítő képzéseket. A velük elért sikereinken felbuzdulva kínáljuk most képzésünket Önnek!

 

Kombinált képzés

 

Képzésünk az online és a hagyományos, felkészítő képzés és személyes konzultáció kombinációja, azok előnyeinek ötvözésével. Így a tanulási folyamat egyszerűbbé és gyorsabbá válik, hiszen az elhangzott tananyagot otthon tér- és időbeli korlátok nélkül ismét megtekintheti; ugyanakkor a személyes konzultációk alkalmával az egyéni igényekre is hangsúlyt fektetünk.

 

Online anyagunk feldolgozási ideje 3 óra, mely során bemutatjuk az Európai Unió következő fejlesztési ciklusát, pályázati lehetőségeket. A felkészítő képzés alatt megismertetjük, hogyan veheti igénybe a támogatásokat saját vállalkozásán belül.

 

A felkészítő képzést és konzultációt Szőcs Árpád (EU támogatási szakértő) vezeti, aki több, mint tíz éve foglalkozik uniós támogatásokkal. A pályázati forrásokat lehetősége volt mind az intézményrendszer, mind a finanszírozást biztosító kereskedelmi bankok, mind a tanácsadói oldalról kiismerni. Az elmúlt két évben kifejezetten a 2014-20-as támogatási ciklusra koncentráló képzési programok kidolgozását irányította. Az elérhető pályázati lehetőségeket gyakorlati oldalról, a különböző célcsoportok igényeit ismerve mutatja be.

 

 

További tudnivalók:

 

A képzés ára:          28.900 Ft / fő

A képzés tartama:

                                      1 nap felkészítő képzés (péntek vagy szombati napon)

                                      1 hozzáférés az online anyagunkhoz 2016. december 31-ig

 

A jelenléti képzés helyszíne: 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1., Greenpoint7 irodaház
Résztevevők száma: 10-15 fő

A képzés nyilvántartási száma: E001380/2015/D002

Képzés szervezője: mProve Solutions Kft. és SKULL Oktató és Tanácsadó Kft.

  • Facebook Social Icon

© 2016 by SKULL.  Proudly created with Wix.com

 

Intézményi nyilvántartásba vételi engedély számunk: E-000574/2014

Minőségpolitika | Szolgáltatásaink köre | Adatvédelmi nyilatkozat